Meditační deník 

 

O Meditačním deníku

Jste na cestě uvědomění a hledáte nástroj, který by Vám pomohl zaznamenávat a pochopit do větší hloubky svůj vnitřní svět? Náš Meditační deník je přesně to, co potřebujete. Navržený s cílem podpořit Vaši meditační praxi, tento deník vás provede procesem sebepoznání a uvědomění si svých myšlenek, emocí a vjemů.

Náš Meditační deník je unikátní, protože je jednoduchý, flexibilní a současně účinný. Vychází z principů mindfulness a dává vám prostor, abyste si všímal svých myšlenek a pocitů bez odsuzování. Je to skvělý nástroj, který vás podpoří v meditaci a poslouží také jako motivace k pravidelné praxi.

Meditační deník je výsledkem naší vlastní dlouhodobé meditační praxe a zkušeností s vedením meditačních tréninků. Díky tomu navzdory kompaktnímu formátu obsahuje vše, co Vám bude užitečné!

Co získáte?

  • Meditační deník ve vysoké kvalitě PDF – jednoduchý a přitom efektivní, tento deník je navržen tak, aby vám pomohl sledovat a rozvíjet vaši meditační praxi.
  • Barevně i černobíle – je na Vás, jak si deník budete tisknout. Můžete využít profesionální tiskárny i obyčejnější domácí tisk.
  • 1 list A4 z obou stran pro 1 měsíc – přehledný a prostorově úsporný design znamená, že jeden dvojstránkový list je dostatečný na záznamy za celý měsíc.
  • Pole na každý den – každá den obsahuje několik nástrojů k prohloubení bdělosti a všímavosti.
  • Může být s vámi navždy – stačí si deník stáhnout a vytisknout. Můžete jej tedy používat znovu a znovu, jak dlouho budete chtít.
  • Podrobné video instrukce – s tímto deníkem obdržíte 30minutové video, které vám poskytne podrobné instrukce k používání deníku.

Meditační deník je navržen tak, aby vám pomohl zaznamenávat vaše postřehy, uvědomění a pokrok, a tím vás podpořil na cestě k hlubšímu uvědomění a vnitřnímu klidu.

Cena? Pouze 299 Kč. To je malá investice do vaší cesty k hlubšímu uvědomění a míru. Neodkládejte to, co můžete začít dnes 😉